Bank of America’nın Alım Yaptığı Hisseler, BOFA’nın Aldığı Hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcının önemi çok büyük. Öyle ki fonlar bile yatırım yaparken BOFA ve yabancı kurumların alım yaptığı hisselere odaklanıyor. Dolayısıyla BOFA ve yabancı kurumların hangi hisselerde alım yaptıkları önemli. Yatırımcılar da bu verileri takip etmek istiyor. Ancak ücretli olarak sunulan bu verileri sizler için her gün bu sayfada ücretsiz bir şekilde paylaşacağız. Bu sayede BOFA bugün hangi hisselerde alım yaptı? Bank of America’nın alım yaptığı hisseler neden önemli? Hangi hisselerde yabancı alımı var gibi soruların cevaplarına da ulaşmış olacaksınız.

Bank Of America Bugün Hangi Hisselerde Alımda?

BOFA haberleri içerisinde hangi hisselerde alım hangi hisselerde satım yapıldığına dair bilgiler en çok merak edilenler arasında. Bu sayfada BOFA tarafından en çok alınan hisseleri listeleyeceğiz. BOFA’nın 18 Ekim 2024 tarihinde en çok alım yaptığı hisseler;

Hisse KoduLot Miktarıİşlem Tutarı
ASELS147 Milyon TL
EREGL110 Milyon TL
ISCTR97 Milyon TL
PGSUS65 Milyon TL
GUBRF63 Milyon TL
BIMAS57 Milyon TL
EFORC30 Milyon TL
18 Ekim 2024 tarihli işlemlerLot Miktarı YuvarlanmıştırTutar Yuvarlanmıştır
BOFA aldığı hisseler 18.10.2024

Bank of America’nın bugün aldığı hisselerin listesi bu şekildeydi. Bu liste tek başına bir gösterge niteliğinde kabul edilemez. Bu nedenle önceki günlerde BOFA’nın alım satım yaptığı hisseleri takip etmeniz faydalı olacaktır. Ayrıca BOFA’nın BIST genelindeki alım satım tablosuna da dikkat etmeniz tavsiye edilir.

BANK OF AMERİCA Alımları Neden Önemli?

Hisse senetlerine yabancıların ilgisinin olması piyasalarda olumlu kabul edilir. Çünkü ybancı alımı olan hisselerde bir hikaye var demektir. Yabancı bir hisse senedini topluyorsa bir gelecek görmüş demektir. Dolayısı ile yabancı alımı olan hisselerde yükseliş potansiyel fazladır. Bu nedenle de bireysel yatırımcılar, kurumsal yatırımcılar ve fonlar yabancıların alımda olduğu hisselere daha çok odaklanırlar. Dolayısı ile talebin yüksek olduğu bu hisselerde yükseliş te genellikle kaçınılmaz olur. Bu nedenle de Bank of America’nın alım yaptığı hisseleri takip etmek önemlidir.

Bazen gün içi işlemlerde BOFA adı geçmese de takasta farklı kurumlardan alınan veriler BOFA’ya devredilebilir. Dolayısı ile net olarak bu veriler yabancı alımına işaret ediyor denilemez. Bunlar dışında da yabancı alımı olan hisseler olabilir. Bu anlamda hem gün içi işlemler hem de T1-T2 takas verilerini takip etmek önemlidir.

BOFA işlemleri incelenirken dikkat edilmesi gereken bir husus daha var. Her BOFA işlemi yabancı yatırımcıya ait olmayabilir. Borsa İstanbul’da işlem gören birçok şirket patronu da BOFA üzerinden alım-satım işlemlerini yapmaktadır. Ayrıca kurumsal yatırımcılar, bazı fonlar da Bank of America üzerinden alım ve satım işlemi yapabilmektedir. Dolayısı ile BOFA üzerinden yapılan tüm alımları yabancı alımı olarak kabul etmek yanlış olacaktır.

Bu bölümde BANK of America’nın gün içi en çok aldığı hisseleri sizlerle paylaştık. Yatırım kararı alınırken önemli göstergeler arasında yer alan bir diğer detay da BOFA’nıns atışta olduğu hisseleri takip etmektir. Bu doğrultuda Bank of gün içi hangi hisselerde satışta diye merak ediyorsanız, BOFA’nın bugün en çok sattığı hisseler başlığına bakabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:BofA Satışları 1 Milyar TL’ye Yaklaştı, Borsa Neden Düşüyor?
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

borsa istanbul BOFA alımlarıyla yükseldi
Bank of America 1,5 Milyar TL’lik Hisse Aldı, Borsa %2 Yükseldi
Bank of America'nın satışları 1 milyar TL'ye yaklaştı 14.10.2024
BofA Satışları 1 Milyar TL’ye Yaklaştı, Borsa Neden Düşüyor?
HSBC Bank, MGROS, BIMAS ve SOKM hedef fiyatlarını düşürdü
HSBC, SOKM, MGROS ve BIMAS’ta Hedef Fiyatlarını Düşürdü
Bank of America'nın bugün en çok sattığı hisseler
Bank of America’nın Bugün En Çok Sattığı Hisseler, BOFA’nın Sattıkları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsa Burada | © 2024 | Döviz, Borsa ve Finans Piyasaları