Kripto Piyasası Güne Nasıl Başlıyor? Bitcoin, Ethereum ve Diğerleri

Sektörde son günlerde yaşanan düşüş baskısı etkili olmaya devam ediyor. Önceki analizlerimizde Bitcoin’de 60bin dolar altına sarkmalar olabileceğini ifade etmiştik. Dün yaşanan geri çekilmeyle beraber Bitcoin’in 60k altını test ettiğini gözlemledik. Bugün kripto piyasaları güne nasıl başlıyor? Beklentiler ne yönde? Gelin bugünkü kripto para fiyatlarına ve gelişmelere bir göz gezdirelim.

Kripto Para Piyasalarında Bugün 25.06.2024

Bitcoin yeni güne hafif alıcılı başlıyor. Dün 60 bin dolar altını test eden BTC şu sıralarda 61.000 dolar üzerinde fiyatlanıyor. Günlük getirisi şu an yüzde 2 olan Bitcoin için bugün kritik bir gün. Çünkü gün içinde yeniden 60k altı denenebilir. Bu seviye altında kalıcılık sağlanması hem Bitcoin hem de diğer coinler için satış baskısının artmasına neden olabilir.

Dogecoin tarafında yükseliş yüzde 5, AVAX tarafında ise günlük yükseliş %4’e yakın. Bugünkü kripto fiyatlarını belirleyecek en önemli gelişme Bitcoin fiyatının 60k’da göstereceği tepki olacak gibi duruyor. Düşüş devam mı edecek yoksa buradan tepki ile kripto sektörü yeniden yukarı mı ivmelenecek hep birlikte takip ediyor olacağız.

Güncel Bitcoin Yorumu

Dün 58 bin dolar civarına doğru gerileyen ve buradan tepki aan Bitcoin’de yükselişin devam edip etmeyeceği önemli. Yeniden 60k altında fiyatlamaların oluşması halinde BTCUSD’de yeni hedef noktası 56,500 civarı olabilir.

Güncel günlük grafiğimizde de bu seviyenin önemini görebiliriz. Kripto para sektöründe toparlanmanın daha güvenilir hale gelmesi için ise BTCUSD tarafında 64K seviyesinin aşılması önemli. Aksi takdirde kripto para piyasasında satış baskısı bir süre daha etkili olabilir.

Bazı analistler son günlerde yapay zeka tarafındaki gelişmeler ve çip sektöründe yaşanan düşüşlerin de kripto piyasasında etkili olmuş olabileceğini ifade ediyor. Bu anlamda özellikle Nvidia hisselerini ve yarı iletken çip sektöründe yer alan hisse performanslarını da takip etmek önemli olabilir gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir:Bitcoin Neden Düşüyor? Güne Başlarken Piyasa Fiyatlamaları
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mehmet Şimşek borsa kazançlarının vergilendirilmesi
Mehmet Şimşek’in Borsa Kazançlarına Yönelik Vergi Açıklaması
haftaya başlarken güncel piyasa yorumları, dolar, euro, bitcoin, borsa analizi
Haftaya Başlarken Piyasa Analizi-Euro, Altın,Bitcoin,Borsa Yorumu
tarım dışı istihdam ne demek, ne zaman açıklanır piyasaları nasıl etkiler
Tarım Dışı İstihdam Nedir? NFP Verisi Piyasaları Nasıl Etkiler?
borsa güne nasıl başlıyor, döviz, altın ve kripto para yorumları
Borsa Güne Nasıl Başlıyor? Döviz, Altın, Bitcoin Yorum 16.07.2024
kripto paralar haftaya nasıl başlıyor
Kripto Paralar Güne Nasıl Başladı? Bitcoin Fiyat Analizi 24.06.2024
haftalık ekonomik takvim, tcmb ve fed faiz kararları
Bu Hafta Gözler FED ve TCMB’de Olacak, Ekonomik Takvim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsa Burada | © 2024 | Döviz, Borsa ve Finans Piyasaları